Deltagare

TILLSAMMANS MOT VÅLD I NÄRA RELATION

- En icke vinstdrivande kunskapssatsning

BESÖKARE

Utbildningdagen är kostnadsfri för besökare som är verksamma inom socialtjänsten vilket även innefattar socionomkonsulter.

Övriga besökare betalar 295 kr och studenter endast 100 kr. 


Dagen startar 08.30 med registrering och därefter följer ett fullspäckat program. Vi bjuder på för- och eftermiddagsfika, lunch intas på egen hand. Då lokalerna ligger mycket centralt i Eskilstuna finns ett brett utbud av restauranger på gångavstånd. Även Eskilstunas tågstation är belägen endast några minuters gångväg från lokalerna varför du med fördel kan välja att ta dig hit kommunalt.


Anmälan till utbildningsdagen görs på nedanstående länk. Vi ser gärna att du anmäler dig så fort som möjligt då vi hoppas och tror att dagen blir välbesökt. Vi förbehåller oss rätten att bestämma vilka som får deltaga då vi önskar en jämn fördelning mellan beställare, utställare och övriga.


Anmälan om du är besökare görs via denna länk:

https://magnetevent.se/Event/tillsammans-lar-vi-av-varandra--samskapar-battre-forutsattningar-i-arbetet-mot-vald-i-nara-rel-33054/?fbclid=IwAR2gYN3FbrWBQBVDx2OSZHmvYuUlYIrxQ8Y7KWMTceajWACrMCEaBOqwS78


UTSTÄLLARE

Önskar Ni att ert skyddade boende (ideellt, stiftelse- kommunalt- eller privat driftsform) ska synas i vår mässhall och att ni ska ges möjlighet att presentera i verksamhet för våra besökare?

Då är du varmt välkommen att anmäla dig som utställare. Denna dag är tänkt att utöver kunskapsspridning även innehålla möten mellan beställare och utförare då vi upplever att det inte finns någon naturlig mötesplats för oss.


Kostnad: 5 000 kr exkl. moms. I och med det låga priset hoppas vi att även mindre skyddade boenden har möjlighet vara med som utställare. Ni får vara två personal från boendet och om ni önskar vara fler kostar inträdet för all personal utöver två personer 100 kr per person (självkostnadspris). 


Vi erbjuder er organisation en monter (bord med stolar) och du tar med dig ditt material.

Tips! Förslagsvis har du roll-up, broschyrer och visitkort att dela ut till intresserade besökare. Har du dessutom något som sticker ut att dela med dig av brukar det uppskattas av besökarna (exempelvis godis, pennor, tygkassar eller liknande).

Er organisation kan om ni önskar presenteras kort med logga fram till och med maj år 2020 på denna hemsida som vi hoppas får många besökare framöver.


Anmälan om du är utställare görs via denna länk:

https://magnetevent.se/Event/tillsammans-lar-vi-av-varandra--samskapar-battre-forutsattningar-i-arbetet-mot-vald-i-nara-rel-33046/


Copyright @ All Rights Reserved